Zeekr öppnar butik i hemstaden Göteborg

Med en stark koppling till Göteborg genom 1500 anställda på design- och utvecklingscentret i staden stärker nu elbilstillverkaren Zeekr sin närvaro än mer i Göteborg. I mars öppnar Zeekr en pop-up-butik i Femman-huset. Här kommer Zeekr att visa upp sina modeller.

– Vi fortsätter vårt arbete med att göra våra fantastiska produkter mer tillgängliga i Sverige. Vi är stolta och glada över att öppna upp Zeekr Pop-up, säger Christopher Holmqvist, Sverigechef Zeekr Europa.

– Göteborg är platsen där vi har både hjärna och hjärta i form av CEVT, vårt europeiska forsknings- och utvecklingscenter, samt Zeekr Design, vårt globala designcenter. Vi ser fram emot nya möten och att fortsätta vår resa med att accelerera övergången till hållbar mobilitet, fortsätter Christopher Holmqvist.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.