Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Om Allt om Elbil

Allt om Elbil är en snabbväxande samlingsplats och nyhetssajt om elbilar och eldrivna transporter. Sajten har funnits sedan 2016 och är idag en av Sveriges största sidor om elbilar. I framtiden är våra bilar utsläppsfria och elbilen är rätt väg framåt.

Nyheter om elbilar. Här hittar du dagliga nyheter om elbilar och det som hör till. Här hittar du också tester, recensioner och egna reflektioner. Fokus ligger på ett innehåll om helt eldrivna bilar och det som hör till. Det finns en tydlig avgränsning, och jag skriver sällan om laddhybrider eller andra fordonstekniker.

Allt om Elbil finns i en rad olika kanaler utöver sajten alltomelbil.se. Dessa är Facebook, Youtube, Twitter och Instagram.

Redaktionen

Bild på Kristofer från Allt om Elbil.
Kristofer på Allt om Elbil.

Mitt namn är Kristofer Rask, och det är jag som står bakom Allt om Elbil. Intresset för elbilar fick jag våren 2016 efter att jag provkört en elbil för första gången. Jag såg snabbt att detta var framtiden.

Jag skapade Allt om Elbil sommaren 2016 då jag saknade samlad information om elbilar på svenska. Med mottot ”själv är bäste dräng”, kombinerade jag mitt intresse för elbilar och teknik och skapade Allt om Elbil.

Webbplatsen blev snabbt populär i takt med att utvecklingen gick framåt och det allmänna intresset för elbilar ökade. Idag vågar jag påstå att sajten är en av Sveriges största och mest omtyckta sidor med fokus på elbilar.

Kontakta mig

Om du vill komma i kontakt med mig kan du:

(Om du behöver hjälp kring elbilar är jag tacksam om du inte ringer. Skicka istället ett mail så kan jag försöka hjälpa dig i mån av tid)

Pressreleaser/tips

Om du vill skicka pressreleaser, pressinformation eller tips gör du det lämpligast genom att maila till press@alltomelbil.se.

Annonsförfrågningar

På Allt om Elbil kan du annonsera genom native-artiklar och bannerannonser.

Läs mer om annonsmöjligheterna här, eller skicka ett mail direkt till info@alltomelbil.se.

Postadress:
Allt om Elbil, Långängen 16, 417 22 Göteborg

Om du vill stötta Allt om Elbil kan du göra det genom en donation.

Senaste nyheterna

Elbil

I veckan presenterande Mazda sina planer på hur biltillverkaren ska ställa om till elbilar. En given bilmodell som så klart måste hänga med i...

Notis

Det har varit en händelserik vecka på ämnet elbilar och i denna veckoserie samlar jag ett par av nyheterna värda att lyfta fram från...

Elbil

Mjukvaruppdateringar kan göra stora skillnader på en elbil. Det gör det möjligt att rulla ut allt från nya funktioner till mer prestanda. Nu lanserar...

Annons

Följ på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons