Om Allt om Elbil

Allt om Elbil är en samlingsplats och nyhetssajt om elbilar och eldrivna transporter. Sajten har funnits sedan 2016 och är idag en av Sveriges största sidor och mest välbesökta sidor om elbilar. I framtiden är våra bilar utsläppsfria och elektrifieringen är rätt väg framåt.

Nyheter om elbilar. Här hittar du dagliga nyheter om elbilar och det som hör till. Här hittar du också tester, recensioner och egna reflektioner. Fokus ligger på ett innehåll om helt eldrivna transporter.

Allt om Elbil finns i en rad olika kanaler utöver sajten alltomelbil.se. Dessa är Facebook, Youtube, Twitter och Instagram.

Redaktionen

Bild på Kristofer från Allt om Elbil.
Kristofer på Allt om Elbil provkör ID. Buzz.

Mitt namn är Kristofer Rask, och det är jag som står bakom Allt om Elbil. Mitt bilintresse övergick till ett elbilsintresse våren 2016 efter att jag provkört en elbil för första gången. Jag insåg då att elbilar är framtiden.

Jag skapade Allt om Elbil sommaren 2016 då jag saknade samlad information om elbilar på svenska. Med mottot ”själv är bäste dräng” kombinerade jag mitt intresse för elbilar och teknik och öppnade webbplatsen Allt om Elbil.

Webbplatsen blev snabbt populär i takt med att utvecklingen gick framåt och intresset för elbilar ökade. Idag vågar jag påstå att sajten är den absolut största och mest omtyckta sidan med fokus på elbilar i Sverige.

Kontakta mig

Om du vill komma i kontakt med mig kan du:

(Om du behöver hjälp kring elbilar är jag tacksam om du inte ringer. Skicka istället ett mail så kan jag försöka hjälpa dig i mån av tid)

Pressreleaser/tips

Om du vill skicka pressreleaser, pressinformation eller tips gör du det lämpligast genom att maila till press@alltomelbil.se.

Företagsinformation:

Webbsidan drivs och ägs av mig genom mitt egna företag Raskimedia. Jag rapporterar om elbilar utan påverkan från externa företag eller intressen.

Postadress:
Raskimedia, c/o Rask
Ceciliagatan 26
553 10 Jönköping

Raskimedia har utgivningsbevis för alltomelbil.se (kommentarsfält undantagna). Ansvarig utgivare är Kristofer Rask.

Om du vill stötta Allt om Elbil kan du göra det genom en donation.

Integritetspolicyn för Allt om Elbil hittar du här.