Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Om Allt om Elbil

Kristofer, Allt om Elbils grundare

Allt om Elbil är en snabbväxande samlingsplats för dig som tror på en framtid där våra bilar är utsläppsfria. Vi är övertygande om att elbilen är rätt väg att gå.

Nyheter om elbilar. Här hittar du dagliga nyheter om elbilar och det som hör däromkring. Här hittar du också tester, recensioner och reflektioner.

Fokus ligger på ett innehåll om helelektriska elbilar och det som hör till. Det finns en tydlig avgränsning, och vi skriver sällan om laddhybrider och andra utsläppsfria fordonstekniker.

Historik

Det hela började sommaren 2016. Webbplatsens grundare Kristofer Rask saknade samlad information om elbilar på svenska. Med mottot ”själv är bäste dräng”, sitt intresse för elbilar och teknik växte Allt om Elbil fram.

Webbplatsen blev snabbt populär i takt med att utvecklingen av elbilen gick framåt. Idag vågar jag påstå att webbplatsen är en av Sveriges största med fokus på elbilar.

Kontakt

För allmän kontakt eller frågor kan du maila till info@alltomelbil.se. Du kan också nå oss på telefon 0793-366 783 (direkt: Kristofer)

Presskontakt: Om du vill skicka pressreleaser eller annan information skickas dessa lämpligast till press@alltomelbil.se

Företagsinformation

Webbsidan drivs och ägs av grundaren genom det helägda företaget Raskimedia i Göteborg. Vi rapporterar opartiskt utan påverkan från externa företag och intressen.

Postadress:
Raskimedia i Göteborg, c/o Rask
Långängen 16
417 22 Göteborg

Elbil

Tesla har länge haft ett rekommendationsprogram där Tesla-ägare kan få belöningar genom att rekommendera andra till att köpa en Tesla. Belöningarna har varierat genom...

Elbil

I veckan rullade den första leveransklara pickupen Rivian R1T av produktionslinan i Normal, Illinois. Därmed vann Rivian kampen om att vara först om att...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons