Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Annonsera

Allt om Elbil startade som en blogg med fokus på elbilar sommaren 2016. Idag vågar jag påstå att vi är en av Sveriges största sidor med fokus på elbilar. Vi döljer inte vårt innehåll bakom betalväggar, och har läsare som stannar länge och återkommer.

Vi är öppna för annonsering och andra samarbeten. Genom Allt om Elbil når du ut till personer intresserade av elbilar och bilindustrin i allmänhet. Många av våra läsare äger en elbil eller kan tänka sig köpa en inom en snar framtid.

Genom att annonsera på Allt om Elbil når du ut med ditt budskap till en köpstark målgrupp mitt i livet. Totalt kan vi erbjuda upp till 500 000 annonsvisningar i veckan.

Annonsytor

Vi erbjuder annonsytor med stor flexibilitet till en låg kostnad. De vanligaste annonsytorna ser du nedan/till höger.

  • Yta A: Toppbanner, desktop/mobil
  • Yta B: I artikel, desktop/mobil
  • Yta C: Sidfot, desktop/mobil
  • Yta D: Sidopanel, desktop

Andra, mer kreativa annonsformat är också möjliga. Till exempel bakgrundsannonser som lägger sig helt bakom sajten, dessa kompletteras gärna med annons A och eller B för bästa effekt.

Du når oss via mail på info@alltomelbil.se eller telefon 079-3366783 (Kristofer) för mer information.

Om du vill kontakta oss för andra typer av samarbeten är du välkommen att göra det också.

Elbil

I slutet på april var det premiär för nya fyrhjulsdrivna ID.4. Nu öppnar Volkswagen orderboken för det nya tillskottet. Modellen får tilläggsbeteckningen GTX och...

Elbil

I helgen har Elon Musk medverkat i den populära humorshowen Saturday Night Live som spelas in i New York. Samtidigt som Elon gästade stortstaden...

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons