Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Annonsera

Allt om Elbil startade som en blogg med fokus på elbilar sommaren 2016. Idag vågar jag påstå att Allt om Elbil är en av Sveriges största sidor med fokus på elbilar. Innehållet är inte dolt bakom betalväggar, och läsarna stannar länge och återkommer.

Jag är öppna för annonsering och andra samarbeten. Genom Allt om Elbil når du ut till personer intresserade av elbilar och bilindustrin i allmänhet. Många av Allt om Elbils läsare äger en elbil eller kan tänka sig köpa en inom en snar framtid.

Genom att annonsera på Allt om Elbil når du ut med ditt budskap till en köpstark målgrupp mitt i livet till tiotusentals läsare varje vecka.

Annonsytor

Webbplatsen

Jag kan erbjuda flera typer av annonsytor med stor flexibilitet till en låg kostnad. De vanligaste annonsytorna ser du nedan/till höger.

  • Yta A: Toppbanner, desktop/mobil (fr. CPM 100kr)
  • Yta B: I artikel, desktop/mobil (fr. CPM 90kr)
  • Yta C: Sidfot, desktop/mobil (fr. CPM 50kr)
  • Yta D: Sidopanel, desktop (fr. CPM 50kr)

Nyhetsbrev

Ungefär 1-2 gånger per månad skickar jag ett nyhetsbrev. Som företag kan du vara med och sponsra ett utskick. Kostnaden är 3 kronor per prenumerant. Då får du en tydlig yta där du märks som sponsor av utskicket.

Maila på info@alltomelbil.se eller ring på telefon 079-3366783 (Kristofer) för mer information.

Om du vill kontakta för andra typer av samarbeten är du välkommen att göra det också.

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons