Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Annonsera

Allt om Elbil startade som en blogg med fokus på elbilar sommaren 2016. Idag vågar jag påstå att Allt om Elbil är en av Sveriges största sidor med fokus på elbilar. Vi döljer inte vårt innehåll bakom betalväggar, och har läsare som stannar länge och återkommer.

Vi är öppna för annonsering och andra samarbeten. Genom Allt om Elbil når du ut till personer intresserade av elbilar och bilindustrin i allmänhet. Många av våra läsare äger en elbil eller kan tänka sig köpa en inom en snar framtid.

Genom att annonsera på Allt om Elbil når du ut med ditt budskap till en köpstark målgrupp mitt i livet. Totalt kan vi erbjuda upp till 500 000 annonsvisningar i veckan.

Annonsytor

Vi erbjuder annonsytor med stor flexibilitet till en låg kostnad. De vanligaste annonsytorna ser du nedan/till höger.

  • Yta A: Toppbanner, desktop/mobil
  • Yta B: I artikel, desktop/mobil
  • Yta C: Sidfot, desktop/mobil
  • Yta D: Sidopanel, desktop

Andra, mer kreativa annonsformat är också möjliga. Till exempel bakgrundsannonser som lägger sig helt bakom sajten, dessa kompletteras gärna med annons A och eller B för bästa effekt.

Du når oss via mail på info@alltomelbil.se eller telefon 079-3366783 (Kristofer) för mer information.

Om du vill kontakta oss för andra typer av samarbeten är du välkommen att göra det också.

Elbil

Tesla har länge haft ett rekommendationsprogram där Tesla-ägare kan få belöningar genom att rekommendera andra till att köpa en Tesla. Belöningarna har varierat genom...

Elbil

I veckan rullade den första leveransklara pickupen Rivian R1T av produktionslinan i Normal, Illinois. Därmed vann Rivian kampen om att vara först om att...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons