Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Integritetspolicy

Allt om Elbil tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar. Detta är vår sekretesspolicy för användandet av våra webbplats (”www.alltomelbil.se”). Vi kommer inte att begära in dina personuppgifter i onödan.

Du som besökare har själv möjlighet att lämna dina personuppgifter, till exempel i samband med att du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller genom att du lämnar en kommentar.

Vi kommer i första hand aldrig begära mer uppgifter än vad som är nödvändigt för att vi ska leverera det du efterfrågar. När du lämnar personuppgifter, så som e-post eller namn är syftet alltid tydligt. Du kan när som helst välja att avsluta och få dina uppgifter raderade.

Tänk också på att du själv kan göra ett aktivt val, och inte lämna mer uppgifter än du själv vill.

Anonym information

När du besöker vår webbplats registrerar vår webbserver nödvändiga systemtekniska uppgifter så att vi ska kunna leverera en fungerade webbupplevelsen till dig. Det är grundläggande uppgifter som den begärande datorns domännamn eller IP-adress, åtkomstdatum och begärd webbsida. All kommunikation via vår webbserver sker med krypterad HTTPS-trafik, för din säkerhet.

Genom cookies och pixelteknik får vi också en samlad bild över beteendemönster och sökvägar som våra användare har. Vi sammanställer denna informationen för att bedöma våra egna insatser av webbsidans innehåll, navigerbarhet och funktionalitet. Vi har säkerställt att vi via dessa åtgärder aldrig kan identifiera dig.

Senaste nyheterna

Notis

Som ett avslut på årets tredje kvartal är det hög tid för en omfattande sammanfattning av antalet registrerade elbilar i Sverige. Den får du...

Elbil

Nu kommer det nya elbilsmärket Skywell till Sverige. Först ut är elbilen ET5 som smygvisades på eCarExpo i våras. Orderböckerna för Skywell ET5 öppnar...

Snabbladdare

Klimatklivet beviljade nyligen stöd till 591 nya snabbladdare i Sverige fördelade över 65 platser från norr till söder. Det är dock inte bara Naturvårdsverkets...

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons