Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Kunskapsbanken

Här hittar du kunskap och samlad information om elbilar, laddning och annat relaterat till att äga, köra eller köpa en elbil. Guiderna är indelade i olika kategorier och områden.

Om du har några frågor eller funderingar på innehållet, saknar något eller vill rätta något är du mer än välkommen att kontakta mig via mail.

Om att ladda elbilen hemma

Korta guider kring att köpa och installera en laddbox hemma. När du ska ladda bilen hemma är det alltid rekommenderat att använda en laddbox. En laddbox gör laddningen säkrare och dessutom laddar den snabbare jämfört med ett vanligt vägguttag.

Laddbox

Kostnader

Praktiska frågor

Publik laddning: Att ladda bilen på vägen

Snabbladdning är precis som namnet beskriver. Laddare som laddar din elbil snabbt. Nedan hittar du lite information och kunskap om just snabbladdare.

Vägledning

Övrigt


Saknar du något eller vill du bidra med mer kunskap? Skicka gärna ett mail med dina funderingar: Kontakta oss.

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons