Volvo visar teaser på en ny elbil som visas 2023

Efter att Volvo presenterat nya Volvo EX90 igår avslutade man hela presentationen med en teaser på nästa elbil. Först fick vi se nya Volvo EX90 ensam i en tom lokal, men när ljuset sedan blixtrar till dyker en ny silhuett upp.

Den nya bilen är också en SUV men är betydligt mindre än Volvo EX90. Kanske rör det sig om en Volvo EX60 eller möjligtvis en EX40 som kan bli en efterföljare till XC40 Recharge? Eller är det en ännu kompaktare modell?

Många medier spekulerar samstämmigt om att det kan handla om Volvo EX30. En betydligt mindre och lägre prissatt modell som delar teknik med kommande Smart #1 som är en kompakt elbil med en räckvidd på upp till 440 kilometer.

Vi vet så klart inte utan kan bara spekulera. I teasern får vi också se texten 2023 vilket tyder på att Volvo kommer avslöja mer under nästa år. Vilken elbil tror du gömmer sig till vänster i bilden?

Volvo EX?? intill Volvo EX90.

Hela teasern kan du se i videoklippet nedan:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.