Tesla Cybertruck på turné i Europa – kommer till Sverige

Under parollen Cyber Odyssey tar Tesla sin unika pickup Cybertruck på turné genom Europa. Turnén som startar den här veckan och pågår till och med den 7 juli kommer att besöka 100 platser i 20 länder

Starten på turnén sker i Sverige, den 3 maj i samband med Comic Con på Kista-mässan. Under de kommande veckorna kommer det sedan vid flertalet tillfällen finnas möjlighet att se Cybertruck i Stockholm, Göteborg, Malmö utöver andra platser i Europa.

– Publiken kommer att få möta detta redan ikoniska fordon och lära sig mer om dess unika specifikationer, funktioner och innovativa ingenjörskonst, skriver Tesla i inbjudan.

Turnéplanen i sin helhet kommer presenteras här. I samband med turnén kommer Tesla dessutom sälja Cybertruck-inspirerad merchandise.

Cybertruck tillverkas i Teslas Giga Austin, Texas och de första kundleveranserna startade i början av december 2023. För närvarande finns Cybertruck inte tillgänglig i Europa och Tesla har inte heller kommunicerat någon specifik tidpunkt för leveransstart utanför Nordamerika. 

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.