Holländaren vill göra nya Volvo EX30 jättetuff

Grundaren bakom det nederländska bolaget Everlast Customs har specialiserat sig att styla om bilar. Bakom företaget står holländaren Niels van Roij som genom sin egna designstudio bland annat har Land Rover som kund där han skapar specialanpassningar av deras modeller.

Det senaste projektet för Niels van Roij riktar sig nu in på den kommande elbilen Volvo EX30. Genom verksamheten kommer han erbjuda två olika stylingpaket för den kompakta elbilen.

För den mer prestandasugna kommer utrustningspaketet Sport. Det ska leverera ett dynamiskt och sportigt utseende, som inkluderar allt från karossfärgat tak, stötfångare och kontrastfärger på spoilers vilket ska ge ett utseende som sticker ut. Det hela kompletteras av unika och egendesignade fälgar.

För den mer äventyrliga som söker en mer terrängliknande känsla erbjuds stylingpaketet Outland. Det paketet är designat för att tackla tuffa utomhusförhållanden med robusta 19-tums diamantslipade lättmetallfälgar vilket kompletteras av designdetaljer som mattsvarta dekorer och gröna detaljer på den nedre karossen, samt kåpor som ska förstärka utomhuskänslan.

Everlast Customs utrustningspaket kostar runt 100 000 kronor. Om de kommer att saluföras i Sverige återstår att se.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.