Har Polestar en eldriven cabriolet på gång? En teaserbild antyder det!

Polestar vill att vi ska förstå att något nytt är på gång. I sociala medier delar man därför med sig av ett gäng bilder på en bil dold under ett svart skynke.

Givetvis är man oerhört kryptisk. Polestar lämnar dock en kommentar som får igång spekulationerna: ”Det är snart dags att fälla ner taket och få lite syre.”

Kan det vara så att Polestar har en cabriolet på gång? Det är svårt att läsa in något annat i det hela. Med tiden lär vi få veta exakt vad som gömmer sig under skynket.

Som en bonusdetalj är bilderna på Polestars Instagram ”taggade” till Los Angeles i Kalifornien. Var det inte just här resan för koncernsyskonets cabversion av Volvo C70 startade under 1990-talet?

Fem modeller till 2024

I höstas visade Polestar upp en bild med fem bilar som ska visa biltillverkarens laguppställning år 2024. Här finns Polestar 1 och Polestar 2. Dessutom har vi sedan dess lärt oss att en av modellerna är suven Polestar 3 som ska lanseras senare i år.

Vi vet också att bilden döljer Polestar Precept. Det koncept som ska inspirera till Polestar 5, en elektrisk, fyradörrars prestanda-GT med lansering 2024. Kanske är det denna som också kommer som cab?

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.