Circle K öppnar nya snabbladdare på flera orter – Mantorp får efterlängtat tillskott

Pressbild: Circle K.

Lagom till jul- och nyårshelgerna öppnar Circle K nu flera nya snabbladdare på flera orter. Bland annat får den ofta högt belagda Ionity-stationen vid Circle K i Mantorp nu sällskap av Circle Ks egna snabbladdare. Det med åtta stycken 300 kW-CCS-snabbladdare och fyra stycken 60 kW Chademo-laddare.

Dessutom öppnar man snabbladdare i vid stationerna i Stavsjö, Lycksele, Danderyd och Örkelljunga. Totalt rör det sig om 28 nya laddpunkter.

– Det är inte utan att vi känner oss lite som jultomten med en så här passande timing för öppningen av våra nya laddare. Vi stänger verkligen det här året med flaggan i topp, säger Jenni Alterling, Senior Manager E-mobility på Circle K Sverige.

Circle K jobbar snabbt med att utöka sitt nätverk med snabbladdare vid samtliga av sina bemannade stationer. Tempot har gått snabbare än planerat. Circle K hade som mål att erbjuda 1000 laddplatser till 2030. Den planen har Circle K nu reviderat och man kommer nå målet 2026.

– Vi brinner för att göra det enklare för våra kunder att ladda på sin resa. Även om det nu väntar lite julledigt så kommer vi starta nästa år i lika full fart, avslutar Jenni Alterling.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.