Tesla slår upp portarna till nytt Service Center i Örebro på fredag

Idag finns det nästa 40 000 Tesla-bilar på de svenska vägarna. För att serva och underhålla fordonsflottan öppnar Tesla imorgon sitt åttonde Service Center i Sverige.

Det är beläget i Örebro och kommer erbjuda en stor serviceanläggning, showroom och provkörningar. Vid öppnandet har anläggningen elva anställda på plats, varav sju på service, en mobil servicetekniker samt tre Tesla Advisors i visningslokalen. 

På sikt kommer Örebro också bli ett leveranscenter för regionen.

Serviceanläggningen har gott om plats med sex billyftar som kan utfärda alla ärenden på Teslas bilar. Dessutom kommer regionens mobila servicetekniker utgå från anläggningen. Centret ligger på Salamandervägen 10 i Örebro.

Nästa ort på tur att få ett Service Center är Jönköping. Det kommer öppna senare under året. Sedan tidigare finns Tesla-centren i Göteborg, Uppsala, Norrköping, Umeå, Stockholm och Malmö.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.