Snabbladda hos OKQ8 för 3,72 kr/kWh – firar 100 stationer

I veckan uppmärksammade OKQ8 att man driftsatt snabbladdare vid 100 av sina stationer runtom i landet. Målet med satsningen, som är i samarbete med Skellefteå Kraft, är att öka tillgängligheten på snabbladdare och göra det enklare för elbilsförare i hela landet.

Under perioden 17 till 19 maj kommer OKQ8 fira milstolpen genom att erbjuda rabatterade priser vid sina snabbladdare. Redan i eftermiddag har OKQ8 tjuvstartat kampanjen, och laddningen kostar nu 3,72 kronor per kilowattimme.

Hos OKQ8 är det möjligt att betala med antingen deras app eller med betalkort genom att blippa direkt på snabbladdare. Det utan någon prisskillnad mellan de olika betalmetoderna.

– Att nå 100 stationer är något av en milstolpe som har krävt hårt arbete och stort fokus, säger Marc Skriver-Bayer, Public charging manager på OKQ8 Scandinavia. Målet OKQ8 har nu är att nå 300 laddstationer senast 2026.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.