Tesla bjuder på en gratis snabbladdning till elbilar av andra märken

För två år sedan började Tesla öppna upp flera av sina snabbladdare för andra bilar än Teslas egna. Det visade sig vara framgångsrikt, då Tesla lyckats locka till sig många nya laddningskunder genom konkurrenskraftiga priser.

För att fira det ”fortsatta öppnandet av nätverket för andra elbilar” kommer nu Tesla med en liten gåva. Fram till den 6 januari 2024 kommer Tesla bjuda på en gratis Supercharge-session hos de som laddar vid nätverket för första gången. Det förutsatt att man inte kör en Tesla.

– För att fira det fortsatta öppnandet av vårt nätverk för alla elbilar, får elbilar som inte kommer från Tesla sin första Supercharger-sessions gratis fram till den 6 januari 2024, skriver Tesla Europa i ett meddelande.

För att ladda sin elbil vid en Tesla Supercharger när man inte kör en Tesla använder man sig av mobilappen Tesla. Alla laddarna är inte öppna för alla elbilar, men i appen ser man tydligt vilka. I Sverige är majoriteten av alla Tesla Supercharger öppna för alla elbilar.

Det är spännande att se hur laddningsoperatörerna genom riktigt bra kampanjer lockar till sig nya kunder. Sådana erbjudanden får aldrig förbränningsmotorbilister.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.