Första bilderna på uppdaterade Kia EV6

Kia EV6 fyller i år tre år och kommer inom kort få en uppdatering. Nu släpper Kia de två första teaserbilderna på uppdaterade EV6. Det första intrycken är att det rör sig om små förändringar, bland annat får EV6 en helt ny ljussignatur framtil.

Baktill ser vi också en något förändrad LED-ljussignatur med en smalare ljusstrimma och ett triangulärt avslut på ljuslisten.

– Här kommer en glimt av nya Kia EV6. Det här kommer att bli en ny elektrifierande upplevelse, skriver Kia kort i anslutning till bilderna utan att avslöja något mer.

Men utöver små visuella förändringar väntas Kia också introducera förbättringar till drivlinan. Tidigare i år fick syskonmodellen Hyundai IONIQ 5 en uppdatering som bland annat inkluderade ett nytt batteri som ökade batterikapaciteten från 77,4 till 84 kWh. Hyundai filade också på komforten, stabiliteten och köregenskaperna.

Nedanför är en bild på EV6 i samband med den första pressvisningen i Sverige 2021. Där framträder också den nuvarande ljussignaturen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.