Teaser på eldrivna hypersportbilen Deus Vayanne

Österikiska Deus Automobiles ska lansera en hyperpresterande eldriven sportbil. Premiären av Deus Vayanne kommer att ske på New York Auto Show den 13 april.

Idag presenterar man en teaserfilm inför premiären som ger oss en liten föraning om formerna på den nya elbilen.

Deus Automobiles har tidigare sagt att målet är att blanda tidslös design med lyx och den senaste tekniken och effektiviteten som erbjuds från dagens högpresternade drivlinor. Målet är att skapa ”hyperbilarnas tidslösa framtid”.

Inget är känt om prestandan, men i en ny teaserfilm kan vi i alla fall få en föraning om formerna.

Bakom designen på Vayanne står DG Italdesign vars grundare Giorgetto Giugiaro bland annat formgav DeLorean DMC-12. DG Italdesign har också släppt en egen teaser, och om vi ljusar upp den ordentligt kan vi tydligare se konturerna:

DG Italdesign har fler unika designprojekt på gång. Bland annat har man fått uppdraget att också designa den nya DMC-12 som ska komma tillbaka som elbil senare i år.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.