Svenska laddappen Northe expanderar till 14 nya länder Europa

Laddningsappen Northe samlar elbilsladdare från flera operatörer i samma app. I appen kan användaren hitta publika laddstolpar, jämföra priser och betala sin laddning direkt i appen.

Sedan tidigare har Northe funnits i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu utökar man till fler länder i Europa.

Totalt handlar det om 14 nya länder: Belgien, Frankrike, Italien, Kroatien, Nederländerna, Polen, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

– Ta elbilen till Italien? Inga problem! Nu gasar vi och öppnar upp appen för laddning i ytterligare 14 länder runt om i Europa. Northe är lösningen för alla som är trötta på att leta laddstationer och klura ut vilken betallösning som funkar vart. Vi planerar din laddning och du fokuserar bara på vart du är påväg. Vi är med dig på hela resan, säger David Fauné, vd på Northe.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.