Då kommer alla svaren om Emily GT

Det har stormat rejält kring Emily GT-projektet som köptes upp av EV Electra i december. På senare tid har det uppstått rykten om att EV Electra inte betalat NEVS. Nu bjuder bolagets ägare Jihad Muhammed in till presskonferens.

– 15 maj. Då kommer vi hålla en presskonferens som ger svar på alla våra framtida planer. Våra förvärv, och framtiden kring EV Electra, skriver Jihad Mohamed.

– Innan dess finns det ingen anledning att svara på idioterna med deras rykten, mitt svar kommer få dem att krypa tillbaka till det hål de kom ifrån, fortsätter Jihad Mohammed.

Jihad uppger att representanter för Saab Club Nederländerna kommer att finnas. Dessutom uppgav Jihad att Maths Nilsson från Carup kommer medverka, något som Maths själv påpekat inte är sant.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.