Skodas julkör tycker det är dags att byta till Skoda Enyaq

Med de slagkraftiga orden ”Enyaq is fun to drive” vill Skodas julkör övertyga bilägare om att byta ut sin elbil av annat märke till en Skoda Enyaq. I kortfilm får vi se när kören från Adolf Fredriks musikklasser ger sig ut i villaförorten med sin juliga stämmor och slagkraftiga lyrik.

– Med värme och glimten i ögat hoppas vi på Skoda uppmärksamma julfirare om vår nya uppdaterade Enyaq och tillsammans med Adolf Fredriks fantastiska musikklasser bjuda på ett skratt och sprida lite härlig julstämning, säger Stefan Nygren, marknadschef på Skoda Sverige.

Filmen går att se nedan:

– Genom klassiska julsånger med en twist hoppas vi nå potentiella Skoda-kunder på ett roligt och kreativt sätt, dessutom i en tid då många varumärken försöker nå fram med sina budskap. Vi kanske inte är störst, men vi kan i alla fall vara smartast. Och det är få som inte öppnar dörren för en talangfull barnkör som sjunger julsånger, fortsätter Stefan Nygren.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.