Lancia visar upp fronten på kommande elbilen Lancia Ypsilon

Lancia fortsätter att visa upp mer av sin kommande elbil Lancia Ypsilon. Nu får vi, i kontrast till den förra teaserbilden, faktiskt se något som liknar en bil. Vi får se fronten på den kommande modellen.

Eftersom elbilar inte behöver någon grill har Lancia gjort en omtolkning av det historiska gallret som nu ”projiceras in i framtiden av tre ljusstrålar som omfamnar Lancias logotyp”.

– Idag, med den andra bilden, avtäcker vi fronten av nya Lancia Ypsilon som har en omtolkning av den historiska grillen, ”bägaren”, som projiceras in i framtiden genom tre ljusstrålar. Det kommer göra elbilen ikonisk, minnesvärd och synlig på långt håll, säger Luca Napolitano, Lancias varumärkeschef.

Den nya fronten kommer att återfinnas på alla de tre elbilsmodeller som Lancia planerar att lansera inom de kommande åren.

Avtäckningen av Lancia Ypsilon kommer att ske i februari 2024. Den förra teaserbilden visade ett bord som kommer finnas inne i bilen. Det ska förmedla ”en känsla av att vara hemma, oavsett var man befinner sig”.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.