Preem har just nu den billigaste snabbladdningen, 4,50 kr/kWh

Preem i Nacka. Pressbild.

Precis som sina stationskollegor i branschen satsar också Preem snabbladdning. Men istället för att bygga laddarna i eget regi gör man detta tillsammans med laddningsoperatören Recharge. Satsningen har kanske därför flugit under radarna för många.

Det är kanske också därför som nu Preem väljer att lyfta sin satsning på snabbladdning lite extra under de två kommande veckorna. Det genom att tillfälligt erbjuda ett av marknadens lägsta priser på snabbladdning.

Från och med idag är det möjligt att ladda för 4,50 kr/kWh på Preems stationer om laddningen sker genom Preems egna app. Som en trevlig liten bonus gäller kampanjpriset dessutom på alla laddarna som ingår i Recharge-nätverket om laddningen startas via Preem-appen.

– Målet är att bygga hundratals supersnabbladdare i hela landet. Vår ambition är att årligen utrusta 15 till 25 stationer med supersnabbladdare och bli ett självklart val för dig som kör elbil. Elen är förnybar och majoriteten av den kommer från vindkraft, skriver Preem om sin satsning.

Det lägre priset på 4,50 kr/kWh gäller under perioden 6 till 19 maj 2024. Det kan jämföras med de senaste 30 dagarnas lägsta pris som varit 6,29 kr/kWh. Läs mer om kampanjen hos Preem.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.