Ionity halverar tillfälligt priset på utvalda snabbladdare

Ionity har idag gjort stora och tillfälliga prissänkningar på fem av sina laddningsstationer i Sverige. De berörda stationen är Ionity i Hudiksvall, Sundsvall, Karlskrona, Oskarshamn och Ytterån.

Vid dessa fem stationerna kostar det nu 4,10 kr/kWh vid drop-in-betalning. En sänkning med över 50 procent från ordinarie pris som annars är 8,70 kronor. För den som tecknat ett Ionity Passport är priset imponerande låga 1,84 kr/kWh.

De stora prissänkningarna är dock bara en del av en tillfällig kampanj som pågår under en vecka. De lägre priserna gäller från idag och till 27 november 2023.

Utöver de prissänkta stationerna i Sverige har också flera stationer i Danmark, Tyskland, Nederländerna, Norge och Storbritannien fått lägre priser.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.