Hittade bortglömd Trisslott och vann en Tesla

En man i 50-årsåldern på Hönö som önskar att förbli anonym köper med jämna mellanrum en Trisslott. Ofta låter han lotterna ligga en stund innan han skrapar dem. Denna gången visade det sig att lotten fick ligga längre än vanligt.

När hösten gjorde sitt intåg plockade mannen fram en jacka han inte använt sedan i våras. Han gick igenom fickorna och hittade en BilTriss där högsta vinsten är en Tesla. Lotten skrapade han samma eftermiddag och fick då fram tre Tesla-symboler.

– Först ringde jag till Svenska Spel som kunde konstatera att jag vunnit en Tesla. Sen ringde jag runt till fru, barn och föräldrar för att berätta för dem. Jag trodde inte det var sant, det är en overklig känsla, berättar mannen.

− Det känns underbart och är fantastiskt roligt! Det blir en helt ny värld att kunna köra runt på ren el, avslutar mannen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.