Elbilen Porsche Taycan kommer också som kombi

Foto från InsideEVs

Den kommande elbilen Taycan som ska visas upp i slutet av 2019 kommer att få ett pris någonstans mellan Porsche Cayenne och Panamera. Det har projektets chef Robert Meier sagt. Alltså omkring 800 000kr. Men det slutar inte där, Porsches satsning på elbilar fortsätter.

Nu har ytterligare bilder kommit fram på en ny eldriven Porsche. Och det är inte den Taycan vi är vana att se, utan detta är uppenbarligen en Taycan i kombiutförande. En sportig bil, med ett rejält lastutrymme. Enligt InsideEVs (som står bakom spionbilderna) landar denna i en prisklass över Porsche Taycan i sedanutförande. Se fler spionbilder på Taycan i kombiutförande hos InsideEVs.

Detta utökar Porsches kända och kommande elbilsortiment till tre bilar. Sedan tidigare är också en terränggående Porsche på el känd – Porsche Cross Turismo.

Koncept: Porsche Cross Turismo
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.