Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Vill du köra en elbil men är orolig över andrahandsvärdet eftersom att utvecklingen går så snabbt framåt? Eller vill du bara ha ett bekymmersfritt ägande? Då kan privatleasing av elbil vara ett alternativ för dig. Många väntar fortfarande på elbilen som ”har allt” för att undvika en oproportionerlig värdeminskningen vid ett köp av elbil.

På senare tid har allt fler elbilar blivit tillgängliga med privatleasingalternativ. Här är vår sammanställning över elbilar som idag går att privatleasa. För att få en indikation om kostnaden, så har vi kikat hos de etablerade bilhandlarna, direkt hos biltillverkarna och leasingbolag.

Sammanställningen finns i tabellen nedan. De flesta bilarna är i grundutförande, leasingperiod och körsträcka kan variera och därför kan en bil förekomma flera gånger i listan.

Privatleasing elbil

Listans syfte är att visa vilka modeller som går att privatleasa. Angivna priser kan så klart variera från dag till dag, leverantör och lokala erbjudanden. Priserna finns i tabellen främst för att ge en indikation om prisnivån även om de så klart är riktiga priser.

Vill du rätta eller komplettera? Kontakta oss eller lämna en kommentar nedan, så kan vi tillsammans bygga vidare på listan.