Volkswagen kommer visa en ny elbil i januari på teknikmässan CES

I samband med teknikmässan CES i Las Vegas som startar i början av januari kommer Volkswagen att visa upp något nytt. Det framgår av ett kort meddelande från Volkswagen. Volkswagen är ytterst fåordiga men berättar att det handlar om ett tillskott av en helt ny elbil i sin ”helt eldrivna familj”.

– Förutom att visa upp en kamouflerad version av den helt nya elbilen kommer namnet också att tillkännages, förtydligar VW.

Idag inkluderar Volkswagens ID-familj elbilarna Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.4, Volkswagen ID.5 och Volkswagen ID. Buzz. I Kina finns också den större suven Volkswagen ID.6.

På gång har Volkswagen också en elbil som kommer både som sedan och kombi. Vi har bland annat fått se konceptet ID. Aero som visar sedanmodellen samt ID. Space Vizzion som visar kombin.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.