Video: Jag har kollat in nya Tesla Model 3

Kristofer vid nya Tesla Model 3: Fotograf: Peter Esse.

Det var lagom inför den europeiska bilmässan IAA Mobility i München som Tesla lanserade nya uppdaterade Model 3. Exteriört är det mest påtagliga den nya fronten, som bidrar till en bättre aerodynamik, lägre förbrukning och längre räckvidd. Men modellen har också fått flera andra nyheter.

Interiört hittar vi kanske ändå några av de mer påtagliga förändringarna. En ny ratt utan traditionella spakar bakom den, en ny vassare pekskärm och nya dörrsidor är några av detaljerna tillsammans med en ny bättre ljudanläggning. Dessutom ska bilen ha blivit mycket tystare.

I samband med bilmässan i München tog jag tillfället i akt och tittade närmare på nya Model 3 och reflekterar över vad som är nytt från min egna Model 3 av årsmodell 2021. Du ser det inslaget i videon nedanför:

Mer om nya Tesla Model 3 kan du läsa i den tidigare lanseringsartikeln här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.