Tesla Wall Connector 3 får nya funktioner – förenklar för elbilar av andra märken

Tesla lanserar nu nya funktioner i appen till sin laddbox Wall Connector generation 3. Tidigare har appen inte kunnat erbjuda någon ”app-upplevelse”, men det ska nu uppdateringen råda bot på, skriver Tesla i ett utskick.

Genom appen blir det nu möjligt att schemalägga laddning, se laddningsstatus i realtid, få fram laddningshistorik, fjärrstyrd avstängning av schemalagd laddning och kunna ändra laddinställningar.

En del av funktionerna har Tesla-ägare redan kunnat använda, men uppdateringen ger framför allt en betydligt förbättrad upplevelse för de som laddar elbilar av andra märken vid en Tesla Wall Connector.

Tredje generationen Wall Connector kan ansluta till wifi för att automatiskt ta emot de nya funktionerna via en trådlös programvarauppdatering.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.