Nya Tesla Model 3 Performance fångad på film – Ludicrous eller Plaid?

Att Tesla arbetar på en prestandaversion av nya uppdaterade Tesla Model 3 är ingen hemlighet. Nu har den dessutom fångats på film i samband med en filminspelning i Valencia. Detta är den första spaningen där den nya modellen ses utan någon som helst maskering.

Tydligt är att modellen får andra hjul, röda bromsok och spoiler bak. Dessutom får modellen helt andra säten än de andra varianterna av Model 3. En spaning som också gjordes för ett par dagar sedan.

En annan detalj är också att nya uppdaterade varianten tycks få ett helt nytt emblem. Antingen samma ”Plaid”-emblem som sitter på prestandamodellen av Model S – eller ett Ludicrous som då skulle motsvara en något mer nedtonad variant än Plaid.

I vilket fall sitter där inte det Dual Motor-emblemet med en röd understrykning som satt på den tidigare generationen Tesla Model 3 i Performance-utförande.

Filminspelningen antyder att premiären av denna varianten av Model 3 antagligen inte är allt för avlägsen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.