Nya Tesla Model 3 Performance avslöjad med sportstolar

När Tesla lanserade uppdaterade Tesla Model 3 i höstas uteblev en Performance-modell. Den varianten skulle komma vid ett senare tillfälle, och Tesla har sedan dess också bekräftat att en lansering är aktuell under detta året. Den kommer dessutom få en del ”ganska unika” uppdateringar mot vanliga Model 3.

Tesla håller på att testa Performance-modellen och flera maskerade bilar har synts till ute på vägarna. Nu avslöjar nya bilder hur Model 3 Performance bland annat kommer att få nya unika Sportstolar.

Nya stolarna.

Historiskt har skillnaderna mellan Model 3 Performance och övriga Model 3-varianter varit ganska små, med bland annat mer prestanda, kraftigare bromsar, en spoiler och andra hjul. Teslas representanter har själva har beskrivit den som ganska ”underjäst” och Tesla har förklarat att man aldrig hade tid att maximera den ”fullständiga potentialen i den tidigare generationen av Performance”.

Med uppgraderade Model 3 Performance ska Tesla ändra på det. Något som nu stolarna också bekräftar. Bilderna visar också hur modellen får en annan frontspoiler och breda hjulhus.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.