Polestar visar upp nya elektriska roadstern Polestar O₂ på eCarExpo i Stockholm

Till helgen är det elbilsmässa i Stockholm när eCarExpo slår upp portarna på Friends Arena. Det är Skandinaviens största mässa med fokus på elbilar, elbilsladdning och allt annat som kretsar kring elfordon.

På plats visar biltillverkare upp sina elbilar och kommande koncept på elbilar. Dessutom erbjuder man provkörningar av ett trettiotal populära elbilsmodeller. För den kunskapstörstande arrangeras också flera seminarier.

Ett av de mer efterlängtade konceptet som fick stor uppmärksamhet i samband med premiären var Polestars nya koncept av den elektriska roadstern Polestar O₂. Idag berättar Polestar att konceptet kommer att finnas på plats under mässan i Stockholm.

– Polestar O₂ är vår vision för framtidens sportbil där vi förenar den härliga känslan av att köra öppet med elbilens fördelar. Den är ett smakprov på vad Polestar kan designa och konstruera tack vare det kunnande och den teknik vi har i företaget, säger Maximilian Missoni, Polestars designchef.

Polestar O₂ är just ett koncept och är inte en del av de elbilarna som finns tillgängliga för provkörning under mässan. Däremot berättar Polestar att Polestar 2 kommer finns på plats för den som vill provköra en elbil från tillverkaren.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.