Nya bilder och video visar kanske produktionsklar Tesla Cybertruck

Källa: Cybertruck Owners Club

Tesla kommer allt närmre att visa upp en produktionsklar version av Tesla Cybertruck. Nu är det mycket möjligt att de första bilderna har läckt ut på förhand.

Genom forumet Cybertruck Owners Club får vi två nya bilder på en Tesla Cybertruck. Cybertrucken på bilderna har fler inslag som skiljer såg åt från de tidigare prototyperna.

Den största skillnaden är bland annat att Tesla Cubertruck får sidobackspeglar. Tidiga prototyper har visat virtuella kamerabackspeglar, något som inte är lagligt i USA. Vi ser också en synlig vindrutetorkare som vi tidigare inte sett.

Ovanför: Nya bilden på Tesla Cybertruck vid sidan om en tidig prototypbild som Tesla visat upp.

Det är inte första gången vi ser en Tesla Cybertruck. På drönarbilder från en av Teslas produktionsanläggningar har vi också sett en Cybertruck med sidobackspeglar och vindrutetorkare. På de bilderna ser vi också delar av flaket.

Vi kommer antagligen att få mer information om Tesla Cybertruck i mitten av den här veckan. Elon Musk har nämligen lovat en större uppdateringen kring Teslas lanseringsplaner framåt i samband med nästa aktieägarmöte på onsdag.

Uppdatering: Sedan bilderna ovanför publicerades har det också kommit ut en video (utan ljud) från samma tillfälle. Den ser du här:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.