Nu kan du köpa din egen laddstation – finns i Flen och Malmköping

Bild: PS Auction

Låter det lockande att öppna en egen station med snabbladdare för elbilar? Här är genvägen. Flens kommun auktionerar nu ut två snabbladdare i Flen och Malmköping till högstbjudande. Det mot löftet att de ska stå kvar på sin befintliga plats, och att köparen erbjuder laddning till allmänheten.

Ett omfattande dokument uppger villkoren för köpet. Skicket på laddarna är ovisst men är av typen ABB Terra 53. Köparen har rätt att byta ut laddarna mot nya, förutsätt att tekniken är likvärdig eller bättre. Bland andra villkor nämns att betalning måste ske per kWh och att det ska finnas möjlighet att betala med kort.

Kommunen åtar sig att sköta renhållning och parkeringsövervakning i anslutning till laddplatserna. I skrivande stund är budgivningen uppe i 5000 kronor.

Kolla in auktionen här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.