Nu går det att bygga Volkswagen ID.7 Tourer

I förra veckan släppte Volkswagen priserna på nya ID.7 Tourer Pro. Äntligen har de eldrivna kombibilarna därmed blivit fler. Nu är modellen också tillgänglig i konfiguratorn på Volkswagens hemsida. Där finns tre utrustningsnivåer.

Volkswagen själva föredrar att lyfta fram utrustningsnivån Edition som startar på 659 900 kronor och innehåller en hel del tillval som standard. Basmodellen kostar annars lite mer och börjar på 664 900 kronor. Dessutom finns det en obligatoriskt ”europeisk grundmodell utan normal svensk standard” från 640 700 kronor.

– En stor eldriven kombi med lång räckvidd, hög komfort och generöst med utrymme är efterlängtad av många. Vi är glada över att nu ha öppnat ID.7 Tourer Pro och att vi från start kan erbjuda den i en välutrustad Edition-version med högt kundvärde, sa Sten Forsberg, chef Volkswagen Sverige i samband med säljstarten. 

Volkswagen tror att ID.7 Tourer har goda förutsättningar att bli en ny Sverige-favorit, inte minst bland tjänstebilsförare.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.