Livesändning: Här kan du se premiären av Volvo EX90

Om lite mindre än en vecka är det premiär för Volvos nya elbil Volvo EX90. Premiären går att se online, med start klockan 15.00 onsdag 9 november.

Premiären är indelad i ett par olika kapitel, och först ut är avtäckningen av Volvo EX90. Jim Rowan, VD för Volvo Cars, kommer sedan berätta hur den nya suven ska att forma en ny era för biltillverkaren.

Vi kommer att få en genomgång av ”de skandinaviska designelementen” men också tekniken och Volvos nya ekosystem för laddning. Volvo EX90 kommer ju bland annat att få dubbelriktad laddning och kring detta kommer Volvo introducera hårdvaran för dubbelriktad laddning i hemmet.

Som en avslutning på presentationen utlovas också en liten förhandstitt om vad vi kan förvänta oss av Volvos kommande generation med elbilar. Kanske innebär det en tjuvtitt på en nästa elbil?

Premiären kommer du kunna se i videospelaren nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.