Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Eldrift

Fler snabbladdare till We Charge när Volkswagen ingår samarbete med Recharge

Pressbild: Volkswagen

Volkswagen-koncernen har genom sitt bolag Elli skapat partnerskap med flera laddningsoperatörer i sin laddningstjänst We Charge. Genom laddningstjänsten kan Volkswagens elbilister enkelt betala laddning med ett och samma kort till specialpriser.

Nu utökar Elli laddningspunkterna med ett nytt partnerskap som ger flera nya laddare till nätverket. Det nya samarbetet inkluderar laddningsnätverket Recharge (tidigare Fortum Charge & Drive) som är en av de största laddningsoperatörerna i Sverige.

Det nya samarbetet ger 239 laddpunkter i Sverige där flera är snabbladdare med en kapacitet på upp till 135 kW. Laddstationer från Recharge finns även i Norge och Finland.

Sedan tidigare ingår IONITY och Mer (tidigare Bee) i laddningsnätverket som erbjuder snabbladdning till We Charge-kunder. Volkswagens kunder kan få tillgång till We Charge genom appen We Connect ID.

– Även om den största delen av laddningen sker vid hemmet är det förstås jätteviktigt att laddinfrastrukturen utmed vägarna hänger med att utvecklas så att även de längre resorna blir smidiga. Vi är glada att nu kunna erbjuda fler laddpunkter via We Charge. Och ännu fler är på gång, säger Sofia Granfors, head of e-mobility på Volkswagen Sverige.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons