El-pickupen Ram 1500 REV har redan sålt slut

För tio dagar sedan visade Ram upp de första bilderna på sin första helt eldrivna pickup. I samband med det öppnade man också upp förhandsbokningen av pickupen som får namnet Ram 1500 REV.

För en tusenlapp erbjöds kunder reservera en tidig placering på kölistan genom ett medlemskap i en Ram REV-klubb. Trots att varken Ram delat med sig av pickupens förmåga, specifikationer eller kapacitet så visade sig intresset vara stort.

Efter fem dagar valde Ram att stänga bokningen. ”På grund av stor efterfrågan är Ram REV-medlemskapet nu stängt”, skriver Ram. Hur många platser som däremot fanns tillgängliga framgår inte.

I princip det enda vi vet om modellen är att Ram har lovat en pickupen med ledande räckvidd, nyttolast, dragkapacitet och laddningstid för segmentet. Den lär därmed bli en direkt utmanare till redan lanserade Ford F-150 Lightning och GMC Sierra EV Denali som kommer nästa år .

De faktiska leveranserna av Ram 1500 REV kommer dock dröja ända till fjärde kvartalet 2024.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.