Centrala laddstationen Aimo Market får pizzaautomat

I juni slog Aimo Park upp portarna till Aimo Market i centrala Stockholm. Fyra snabbladdare på 140 kW mitt i Stockholm stad var den första i sitt slag. Här utvecklar Aimo Park framtidens mobilitetshubb med tillgång till snabbladdning och servicetjänster.

Ny fyller Aimo Park på med nya tjänster vid hubben och har installerat Stockholms första pizzaautomat från Let’s pizza. Här blir det möjligt att beställa en rykade färsk, nygräddad pizza samtidigt som bilen laddar.

– Mobilitetshubbar är en fantastisk lösning för att främja hållbart resande, lyfta fram delningstjänster och även skapa nya mötesplatser och gemenskap. Tanken är att det också ska vara en plats där vi kan erbjuda olika innovativa och vardagsnära tjänster. Därför tycker vi att det är extra roligt att Let’s pizza nu vill prova sitt koncept hos oss. Förhoppningsvis gör det att fler får upp ögonen för Aimo Market, säger Johan Wahlberg vid Aimo X Innovation Lab.

För att fira invigningen av pizzaautomaten bjuder Aimo Park på gratis pizza och snabbladdning den 12 oktober, mellan klockan 11 och 14. Adressen är Regeringsgatan 109, Stockholm. Anmäler sig gör man här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.