Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Bild väcker hopp: Får elbilen Audi e-tron dragkrok?

Foto: Audi

I samband med en bilträff i Wörthersee, Österrike visar Audi upp ”två elbilar med drag”, som de själva uttrycker det i en pressrelease. På ett släp står nämligen Vision Gran Turismo, en konceptbil som ursprungligen utvecklades för virtuella race på PlayStation 4, men som nu har förverkligats och körs som racetaxi vid de helt eldrivna tävlingarna i Formel E.

Det än mer intressanta i det här sammanhanget är den maskerade bilen Audi e-tron prototyp, den helt eldrivna suven från Audi som kommer i sommar. Den drar nämligen släpvagnen och sportbilen.

”Förklädd i specialdesignat kamouflage visar elsuven prov på vad den kan. Räckvidden är över 400 km enligt den nya WLTP-körcykeln och i Wörthersee avslöjas den som kraftfull dragbil med elquattro”, skriver Audi i en pressrelease.

Innebär det att Audi e-tron kommer att utrustas med en släpkrok? Vi har ställt frågan till Audi, och inväntar svar.

Foto: AudiRelaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Tesla har länge haft ett rekommendationsprogram där Tesla-ägare kan få belöningar genom att rekommendera andra till att köpa en Tesla. Belöningarna har varierat genom...

Elbil

I veckan rullade den första leveransklara pickupen Rivian R1T av produktionslinan i Normal, Illinois. Därmed vann Rivian kampen om att vara först om att...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons