Audi visar teaser på Activesphere – elbilen för en aktiv livsstil har premiär på torsdag

Audi har i en serie konceptbilar under namnet ”sphere” visat framtiden på elbilar anpassade för olika livsstilar. Allt från självkörande vardagsrum, till sportiga roadsters och lyxiga premiummodeller ingår i serien.

Det fjärde konceptet riktar sig till förare med en aktiv livsstil och har premiär senare i den här veckan. Det är Audi ActiveSphere. Idag har Audi släppt en ny teaser som vi kan se på bilden ovanför.

Konceptet ska erbjuda ”ultimat frihet” och ska passa för alla utomhusäventyr, oavsett om det handlar om vattensporter, skidåkning, golf eller en tur längs utmanande bergsvägar.

En tidigare teaser på Activesphere med skidor på taket.

Audi vill blanda elegans med terränggående egenskaper. Dessutom ska den illustrera framtidens teknik för kommunikation eftersom den kommer kunna ge sig ut långt bortom infrastruktur.

På torsdag klockan 19.00 kommer Audi visa upp konceptet, du kan följa premiären i videospelaren nedanför.

De tre andra medlemmarna i konceptserien är den självkörande stadsbilen Urbanspherelyxbilen Grandsphere och sportiga roadstern Skysphere.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.