Tesla pausar sitt rekommendationsprogram – i väntan på något nytt

Tesla har genom åren haft flera olika typer av rekommendationskampanjer där Tesla-ägare har belönats när de värvat vänner till att köpa en Tesla. Oftast har också köparen som köpt sin Tesla genom en rekommendation också fått en belöning.

Historiskt har det handlat om så generösa premier som en gratis ny Tesla (under Teslas tidiga dagar), till att idag gälla gratis laddning, fabriksturer, tillbehör och biluppgraderingar. Men nu meddelar Tesla att man pausar programmet.

– Vårt nuvarande rekommendationsprogrammet upphör att gälla på alla marknader efter den 30 april, skriver Tesla kort.

De intjänade rekommendationspoängen kommer inte att brinna inne, förtydligar Elon Musk i ett separat meddelande via plattformen X som också avslöjar att något annat är på gång istället:

– Det kommer bara inte vara möjligt att tjäna in nya krediter, förränn vi lanserar ett framtida rekommendationsprogram, som är några månader bort, skriver Elon Musk.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.