Tesla har börjat bygga nya superunika Supercharger-stationen

Ibland gillar Tesla att ta ut svängarna ordentligt. I Los Angeles planerar Tesla att öppna en Supercharger-station komplett med restaurang och bio. Allt ska vara utformat som ett lunchhak från 1950-talet.

Nu kommer de första bilderna från platsen som visar hur Tesla har påbörjat bygget, rapporterar Fox 11 Los Angeles. Stationen ligger på Santa Monica Boulevard i Los Angeles. Enligt inslaget ska stationen stå klar innan slutet på detta året.

Här byggs den unika stationen: Foto: Fox News.

– Det där ska bli en restaurang, de ska sätta en bioduk där, parkeringen kommer att vara fylld med Superchargers. De ska servera mat och serveringspersonalen ska åka runt på rullskridskor. Hur coolt är inte det?, säger reportern i inslaget.

Så föreställer sig grafikdesigner Ed Howard sig den nya stationen.

Fox News spår succé och berättar att stationen kommer att vara öppen för alla elbilar. Den nya unika stationen är en pilotanläggning och reportern förväntar sig att Tesla kommer öppna fler och större stationer i det här stuket i framtiden.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.