Priserna klara för nya uppdaterade Skoda Enyaq

Inför modellåret 2024 har Skoda uppdaterat sin elbil Skoda Enyaq. Genom ny teknik får bilen både bättre prestanda och längre räckvidd. Skoda Enyaq 85 kommer nu 560 kilometer på en laddning enligt WLTP, jämfört med föregångaren som nådde 539 kilometer.

Förutom en ökad räckvidd får Enyaq också snabbare laddning där toppmodellerna laddar med en effekt på upp till 175 kW. Dessutom har också motoreffekten ökats betydligt mer. Instegsmodellen Skoda Enyaq 85 har nu en motoreffekt på 210 kW (286 hk) jämfört med 150 kW (204 hk) mot föregånaren.

För att markera säljstarten av det nya modellåret och att Skoda nu inför en ny affärsmodell med agentförsäljning lanserar Skoda också erbjudandet Solid Edition. Det innebär ett enhetligt pris, där Skoda Enyaq 85 Solid Edition startar på 559 900 kronor.

Utöver standardutrustningen ingår också metallic-lack och elektriskt utfällbar dragkrok på samtliga bilar i Solid Edition. Enyaq 85x Sportline och RS-varianterna kommer också med Advance-paketet, den upplysta Crystal Face-grillen, Head up-display och ett Canton-ljudsystem som standard.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.