Populära elbilsmässan får nytt datum: eCarExpo Stockholm arrangeras 29 april till 1 maj

Pressfoto: Peter Gunnars/eCarExpo

För en vecka sedan kom beskedet att eCarExpo fick ställa in sin planerade elbilsmässa i Stockholm som var tänkt att äga rum i början av februari. Det till följd av de nya restriktionerna. Nu får Stockholmsutgåvan av den populära mässan ett nytt datum.

Planen är istället att genomföra eCarExpo den 29 april till 1 maj på Friends Arena. På plats kommer besökare kunna möta tillverkare av elbilar, elfordon, leverantörer av laddprodukter och annat relaterat till elektrifierade fordon.

Man kommer också erbjuda provkörningar på en inomhusbana runt Friends Arena. På plats arrangeras också seminarier för både bransch och konsumenter. Senast mässan ägde rum i Stockholm lockade den över 14 500 besökare.

– Vi utgår från att mötesrestriktionerna då är borta och att vi kan öppna portarna för stockholmarna till de senaste elbilsnyheterna, tekniken för elektrifiering och provkörning av elbilar, säger Gunnar Dackevall, vd för eCarExpo i ett pressmeddelande.

ECarExpo arrangerar årligen elbilsmässan på flera orter runtom i Norden. Redan nu är planen att också genomföra mässan i Köpenhamn den 28 till 30 oktober och i Göteborg den 2 till 4 december.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.