MG visar nya elbilsmärket IM Motors – kommer till Sverige 2025

MG:s ägare SAIC Motors kommer i nästa vecka i samband med bilmässan i Geneve att visa upp nästa generationens mobilitet. Det genom det nya elbilsmärket IM som står för Intelligent Mobility. Bilarna från IM ska placera sig i ett premiumsegment.

Märket kommer till Europa och Sverige under 2025 och i samband med bilmässan kommer man nu visa upp den första av en serie modeller. Första ut blir elbilen IM L6 med topprestanda som ska klara 0 till 100 km/h på under 3 sekunder. Räckvidden kommer att bli upp till 600 eller 800 kilometer på en laddning beroende på version.

– Elbilarna från IM ska ha ett tydligt fokus på avancerad teknik i bland annat körassistans, intelligenta och uppkopplade tjänster för förare samt innovativa elmotorer, skriver Hedin MG Sweden AB som är distributör av MG i Sverige idag.

Märket kommer att erbjuda både SUV:ar och sedaner. Nedan kan du få en av IM Motors alla produkter:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.