Teslas stora tack: Gratis snabbladdning vid Tesla Superchargers idag

Foto: Peter Esse.

Idag är det exakt 10 år sedan som Tesla öppnade sina första Supercharger-stationer i Europa. Först ut då var sex stycken stationer i Norge. Nu 10 år senare sträcker sig nätverket över 36 länder i Europa, Mellanöstern och Afrika. Det med över 1000 stationer och 13 000 laddpunkter.

För att uppmärksamma 10-årsdagen bjuder därför Tesla på gratis snabbladdning idag fram till och med midnatt. Det för både Tesla-ägaren, medlemmar och drop-in-kunder.

– Det här initiativet är en del av Teslas Electric Summer-firande och ett tecken på uppskattning till Tesla-gemenskapen som har bidragit till att göra Supercharger-nätverket till det största, mest pålitliga och ett av de bästa snabbladdningsnätverken i Europa, skriver Tesla i ett pressutskick:

– För andra elbilsägare är detta en fantastisk möjlighet att testa nätverket och avsevärt utöka sina laddningsmöjligheter eftersom över 70 procent av nätverket nu är öppet för alla elbilar i Europa och Mellanöstern.

Gratisladdning idag gäller i följande länder Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Israel, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien.Sverige, Tjeckien, Tyskland och Ungern.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.