Zeekr vässar erbjudandet och sänker priset på Zeekr X

Zeekr vässar nu sitt erbjudande i Sverige genom att utöka garantierna, servicen och de uppkopplade tjänsterna. Utöver en garanti på 10 år och 20 000 mil erbjuder Zeekr tillfälligt nu också 10 års kostnadsfri service och 10 år med premium connectivity för bilens uppkopplade tjänster.

– Det nya incitamentet är till för att ge europeiska kunder förtroendet för kvaliteten på Zeekrs produkter och sinnesro när det kommer till att äga en elbil, skriver Zeekr. Dessutom menar Zeek att det kommer sänka ägandekostnaderna och förbättra restvärdet. Erbjudandet gäller för Zeekr 001 och Zeekr X som beställs senast den 30 april i år.

Sänker priserna

Samtidigt passar Zeekr också på att sänka priset på den kompakta suven Zeekr X. Det för att anpassa sig efter marknadsläget, skriver Zeekr.

Zeekr X Long Range RWD kostar nu från 529 000 kronor, en sänkning med 21 000 kronor. Den fyrhjulsdrivna och mer utrustade X Privilege kostar nu 579 900 kronor, en sänkning med 16 000 kronor.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.