Volkswagen ID. 2all kommer som SUV 2026 – första bilden

Volkswagens plan för att lansera en attraktiv och prisvärd elbil heter Volkswagen ID. 2all. Modellen ska komma runt 2025, leverera upp till 450 kilometer i räckvidd och locka med ett pris på under 25 000 euro.

Men planerna kring ID.2-serien och kompaktsegmentet sträcker sig längre än så. Den Polo-stora elbilen ID. 2all kommer också som en SUV, det med lansering 2026. Nu bekräftar Volkswagen planerna och delar med sig av den första teaserbilden på ID. 2all SUV.

Volkswagen ID. 2all SUV.

– En första titt på ID. 2all SUV, en bror till ID. 2all. SUV-versionen kommer 2026, skriver Stepan Rehak, talesperson för Volkswagen Personbilar.

Sedan tidigare är det också bekräftat att ID. 2all kommer i ett GTI-utförande 2027. Den kollade jag in i förra veckan och det kan du läsa mer om här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.