Tesla låter ägare av gamla Teslor flytta gratisladdningen till nya bilar

Äldre Tesla med fejkgrill.

Fram till mitten av januari 2017 skickade Tesla med obegränsad gratis snabbladdning med sina bilar. Erbjudandet gällde bilens livslängd ut och därför finns det idag många äldre Tesla Model S och Model X som laddar helt gratis vid Tesla Superchargers.

Det har varit ett attraktivt erbjudande som gör att många av de tidigaste ägarna håller hårt i sina bilar och att de som säljs på begagnatmarknaden är oerhört attraktiva. Genom en tillfällig kampanj låter Tesla nu ägarna av dessa bilarna flytta över gratisladdningen till en helt ny bil.

– Under en begränsad tid kan du föra över din gratis obegränsade Supercharging från ditt nuvarande fordon till din nyköpta eller leasade Model S, Model X eller Model Y. Erbjudandet gäller den som tar emot sin nya Tesla innan årsskiftet, skriver Tesla till innehavare av de gratisladdande Teslorna.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.