Teamet bakom Zeekr 007 berättar mer om märkets första egendesignade elbil

Zeekr har för första gången designat sin första bilmodell helt frigjord från arvet de fick från Lynk & Co. Zeekrs första bilmodellen Zeekr 001 var nämligen baserad på konceptet Lynk & Co Zero.

Resultatet av det egna arbetet har nu lett fram till den mjuka och slanka sedanen Zeekr 007. I en kort video berättar nu det Göteborgsbaserade designteamet bakom Zeekr 007 mer om modellen, och delar med sig av tankarna som genomsyrat designarbetet.

– Vi blev ombedda att tänka om allt, börja från noll och komma på en design som är riktigt högteknologisk, riktigt high-end, berättar en av medlemmarna ur designteamet.

I samband med att Zeekr släppte den korta filmen ovanför delade man också med sig av de första bilderna på interiören i Zeekr 007. Här finns en hög igenkänningsfaktor från Zeekr X.

Den officiella premiären av Zeekr 007 kommer att hållas på bilmässan i Guangzhou som startar imorgon. Då lär vi få fler detaljer om den tekniska prestandan. Om Zeekr 007 kommer till Europa är inte känt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.