Supercar Blondie kollar in konceptbilen Polestar O2

Superbilentusiasten Alex Hirschi som är mer känd under namnet Supercar Blondie har kollat in konceptbilen Polestar O2. Det koncept som ska mynna ut i Polestar 6.

I klippet får vi en genomgång av alla fräcka detaljer och nya funktioner. Konceptet är en tydlig demonstration av den teknik och de lösningar som på sikt kan nå ut i kommande modeller från Polestar.

Klippet kan du se nedanför:

Polestar 6

Polestar har redan visat upp Polestar 6 och startat försäljningen (och sålt slut på lanseringsversionen). Det förväntade målpriset är satt 200 000 USD.

Då får man en eldriven roadster som klarar 0 till 100 km/h på 3,2 sekunder, och har en toppfart på 250 km/h. Den kommer erbjuda en räckvidd på över 600 kilometer. De två motorerna producerar närmare 650 kW (885 hk).

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.